Reguli

Toți cei care se înregistrează pe Zang.ro sunt familiari cu regulile și sunt de acord să acționeze conform acestora când folosesc serviciile Zang.ro.

Regulile Zang.ro

 Serviciile oferite de Zang.ro sunt gratuite, cu excepția serviciilor adiționale. Deținătorii comunității Zang.ro nu sunt responsabili pentru posibilele consecințe apărute în urma folosirii neadecvate a site-ului. Aceștia au dreptul să modifice regulile site-ului atunci când consideră necesar, reguli care vor fi afișate pe această pagină.

Le cerem utilizatorilor care nu sunt de acord cu regulile Zang.ro, să nu utilizeze site-ul.
În cazul în care contul tău va fi blocat de către moderatori pentru încălcarea prezentului regulament, nu vor fi rambursați banii pentru SOLii achiziționați.

În cazul în care deținătorii Zang.ro nu vor să ofere servicii unui anumit utilizator al site-ului, ei pot bloca contul acestuia fără să explice motivul pentru care a fost făcută blocarea. Vârsta minimă a persoanelor care se pot înregistra pe Zang.ro este de 7 (șapte) ani.

Este interzis să folosești în profilul tău date personale care nu îți aparțin. Fiecare utilizator poate avea un singur cont. Este interzisă folosirea de proxy anonymous.

Este interzis să trimiți lanțuri de scrisori tip SPAM prin căsuța ta de mail, comentarii publice la poze sau bloguri ori în cluburile Zang.ro.
Te rugăm alertează moderatorii despre lucruri îngrijorătoare ca acestea prin trimiterea unei sesizări folosind opțiunea "Raportează spam sau abuz" care se regăseşte în partea dreaptă a fiecărei scrisori primite.

Conținuturile amenințătoare, ofensatoare, jignitoare, denigratoare sau indecente sunt interzise, fie că sunt în format public, mesaje private, comentarii la poze sau ca nume de utilizator ori date în profilul utilizatorului. Propaganda rasistă, antisemită sau alte activități care nu sunt etice sunt de asemenea interzise.

Este strict interzis să provoci într-un conflict moderatorii Zang.ro în bloguri, comentarii, cluburi sau orice alta secțiune a site-ului.
Este strict interzis să încerci să te loghezi în conturile altor utilizatori sau să deranjezi intimitatea utilizatorilor site-ului.
Încălcarea acestei reguli atrage blocarea utilizatorului fără niciun avertisment.

În cazul nerespectării regulilor, în funcție de nivelul de gravitate, utilizatorul care a încălcat regulile ar putea să fie blocat. Dacă încălcarea regulilor nu a fost foarte gravă și neintenționată, utilizatorul poate primi o atenţionare din partea moderatorilor. Dacă încălcarea regulilor Zang.ro a fost gravă atunci contul utilizatorului va fi blocat fără o notificare în prealabil și nu va fi posibil să recupereze înapoi acel cont.

Deciziile moderatorilor au un caracter permanent..

Reguli pentru procesarea datelor personale

Fiind de acord cu regulile curente, utilizatorul a dat permisiunea administratorilor site-ului Zang.ro să folosească informațiile publicate de acesta, incluzând poze sau alte date personale:

  • 1. să primească servicii oferite de administratorii Zang.ro;.
  • 2. pentru scopul administratorilor Zang.ro, dacă folosind datele utilizatorilor, inclusiv poze, nu sunt în conflict cu bunul simţ sau în conflict cu legile statului român

Când foloseşte un serviciu sau o aplicaţie cu marca Zang.ro, ce presupune trimiterea informaţiilor utilizatorului unei a 3-a părţi (inclusiv diverse companii care nu sunt cunoscute de administratorii Zang.ro), care sunt în legătură cu achiziționarea unui anumit serviciu, utilizatorul trebuie să fie dinainte de acord cu trimiterea datelor personale, inclusiv poze, care sunt necesare pentru folosirea acestui serviciu. Dacă utilizatorul își retrage aprobarea menționată anterior, atunci va fi considerată ca o cerere de a renunța la servicii. Administratorii Zang.ro garantează că nu vor publica poze sau alte date personale înregistrate pe Zang.ro, în publicații online sau offline care încalcă legile statului român.

Fiind de acord cu regulile curente, utilizatorul permite administratorilor Zang.ro de a trimite utilizatorilor reclamele proprii sau ale partenerilor în căsuța de mail de pe Zang.ro. Administratorii Zang.ro garantează, că nu vor trimite mai departe datele personale sau e-mailul utilizatorilor Zang.ro, inclusiv pozele de pe Zang.ro altor părți, în afara celor menționate mai sus.

Reguli pentru adăugarea pozelor la profilul utilizatorului

Pozele adăugate la profilul utilizatorului sunt supuse în prealabil verificării de către moderatorii Zang.ro pentru a se asigura că respectă prezentele reguli.

Poza pe care vrei să o adaugi trebuie să fie în format .jpg/.jpeg. Poza trebuie să acopere toată aria imaginii (marginile albe lăsate de la scanare nu sunt permise) și să fie poziționată vertical.

Persoana și fața acesteia trebuie să fie clare și vizibile în poză, astfel încât să poată fi recunoscută cu ușurință de către orice utilizator. Persoana din poză trebuie să fie în prim plan dar pozele cu mai mult de 15 persoane nu se supun acestei reguli. Înaintea adăugării pozei, te rugăm verifică dacă mărimea și calitatea pozei sunt ok.

Rezoluția minimă a pozei ce vrei să o adaugi trebuie să fie de 300x300 pixeli. Pozele care nu se încadrează în această rezoluție, sunt neclare sau încețoșate nu vor fi acceptate de către moderatori.

În pozele adăugate la profil, trebuie să apară și persoana care deține contul. Dacă în poză se află mai mult de o persoană, atunci moderatorii pot solicita utilizatorului să se identifice în comentariul pozei astfel încât să îl poată recunoaște orice persoană. Dacă se poate înțelege cine este deținătorul contului/pozei doar prin vizionarea pozei sau a numelui ei atunci nu mai este nevoie de nicio identificare. Numele și descrierea pozei pot fi în română sau engleză.

Pozele pornografice, erotice sau indecente sunt interzise. Pozele și numele de poze obscene, ofensatoare sau cu caracter imoral și indecent nu sunt permise. Prin caracterul lor ilegal, pozele care instigă la rasism, violență sau ostilitate (de exemplu îndreptarea unui pistol spre cineva) nu sunt permise.

Imaginile care conțin tutun, țigări și narghilea sunt permise.
Pozele în care apar narcotice nu sunt permise pe Zang.ro. Moderatorul poate interzice o poză în cazul în care utilizatorul din poză este în mod evident în stare de ebrietate sau în care alcoolul este obiectul principal al pozei sau descrierea pozei instigă la consumul de alcool.

Pozele cu copii cu vârsta cuprinsă între de 0-6 ani (inclusiv 6) nu sunt acceptate. Toate pozele cu copii sub 7 ani sunt considerate poze cu vârstă neadecvată. Dacă o persoană cu vârsta de 25 de ani adaugă o poză cu el/ea când avea vârsta de 9 ani este de asemenea considerată o poză cu vârstă neadecvată. Când cineva în vârstă de 14 ani adaugă o poză cu el/ea unde are 14 ani, atunci poza este ok.

Nu sunt acceptate pozele care conțin reclame pe poză sau în numele pozei. Dacă numele de utilizator Zang.ro și contul nu conțin reclame, atunci e permisă afișarea numelui utilizatorului sau a fotografului în poză sau sub poză ca autor/deținător al pozei în măsura în care se face în unul din colțurile pozei și nu afectează calitatea pozei.

Nu sunt permise pozele în care persoana din poză nu mai poate fi recunoscută datorită prelucrării grafice, prelucrare ce a deformat poza prea mult sau căreia îi trebuie acordată prea multă atenție. Sunt permise pozele la care se adaugă o ramă subțire pentru a da un aspect mai plăcut pozei. De asemenea folosirea unui fundal de la altă poză (colaj) și tăierea mai multor poze împreună este interzisă.
Dacă prelucrarea face calitatea pozei mai bună (fixează focus/claritate/balanța/contrast/luminozitate) atunci va fi permisă.

Este interzis să adaugi poze care nu sunt ale tale sau care ar putea avea drepturi de autor. Dacă deținătorul pozei nu are dreptul/permisiunea de a folosi o poză în care sunt mai multe persoane, atunci este interzisă afișarea/încărcarea pozei. De asemenea folosirea detaliilor cu drept de autor (fundal, logo, etc.) este interzisă.

În cazul în care există o suspiciune de încălcare a dreptului de autor asupra pozelor, te rugăm trimite un mail la pics@zang.ro.

Conform legii, toate datele, care pot ajuta la prinderea celui care a încălcat regulile drepturilor de autor, vor fi înmânate unui serviciu specializat aparținând statului român. Te rugăm să ții minte, atunci când adaugi poze, că moderatorii au dreptul să interzică orice poză care este în conflict cu regulile menționate mai sus și care conțin material nepotrivit, chiar dacă acestea au fost acceptate în prealabil din neatenție.

Moderatorii Zang.ro decid care poze sunt potrivite pentru Zang.ro.

Dacă ai întrebări sau nelămuriri despre regulile comunității Zang.ro, întreabă un moderator folosind pagina "Suport Clienţi" şi vei primi lămuririle necesare.

Bloguri Zang.ro

Pentru a facilita o comunicare cât mai simplă și cât mai interactivă, pagina de bloguri Zang.ro oferă utilizatorilor un spațiu unde își pot exprima gândurile, trăirile, experiențele sau pur și simplu pentru a împărtăși cu ceilalți utilizatori idei și păreri.
De asemenea, pentru a menține un conținut unic, original dar și un climat civilizat, pentru pagina de bloguri Zang.ro se aplică următoarele reguli:

  • Prin blog înțelegem adăugarea a minim câteva propoziții/fraze, astfel încât intrarea să facă obiectul paginii de bloguri.
  • Conversațiile private de pe mail-ul intern Zang.ro nu sunt permise pe pagina de bloguri.
  • Conflictele și eventualele divergențe între utilizatori nu vor fi acceptate pe pagina de bloguri, persoanele aflate într-o astfel de situație putând să clarifice în spațiul privat eventualele probleme sau apeland la moderatorii Zang.ro
  • Jignirea sau denigrarea utilizatorilor este strict interzisă pe pagina de bloguri Zang.ro
  • Adăugarea de texte/articole/știri preluate de pe alte site-uri se va accepta pe pagina de bloguri doar dacă este precizată la finalul blogului sursa de unde a fost preluat textul. (conform Legii nr. 285/2004 , Ordonanței de Urgență 123/2005, Legii 329/2006, Legii nr.202/2010 precum și Decizia Curții Constituționale 571 din 29 Aprilie 2010 publicată în Monitorul Oficial 430/2010).
Zang.ro va încuraja întotdeauna originalitatea, obiectiv către care ţintim în aglomeraţia nebună de pe internet, aşadar ne dorim să vedem din ce în ce mai mult bloguri originale decât conflicte sau articole copy paste.

Moneda site-ului

Utilizatorul Zang.ro poate cumpăra servicii Zang.ro contra cost. Pe pagina depozit sunt listate opţiunile pentru încărcarea contului – drept consecinţă utilizatorul primeşte SOLi în contul său, care pot fi utilizaţi pentru servicii. Serviciile şi preţurile lor sunt listate pe pagina de servicii. Va exista o taxă pe serviciu adăugată pentru încărcarea contului în funcţie de metoda de încărcare – atunci când cheltuielile sunt mai mari automat şi taxa pe serviciu este mai mare.

Unele metode de încărcare au limite prevăzute. Dimensiunea limitei se poate găsi pe pagina de încărcare a contului. Pentru plată prin SMS limita este întotdeauna mai mare, prin urmare pentru un SMS cu suma foarte mare, limita va fi comunicată în primul răspuns la SMS (utilizatorul va fi anunţat despre câţi bani poate încărca).

Banii virtuali (SOLii) au dată de expirare, SOLii expirând după 6 luni de la ultima achiziţie a unui serviciu plătit sau după 6 luni de la ultima vizită pe site-ul Zang.ro. SOLii vor fi retraşi automat din cont când vor ajunge la data de expirare. Utilizatorii vor primi alerte cu privire la expirarea banilor virtuali Zang.ro, cu 30 zile, 7 zile şi 1 zi înainte de data de expirare. Pentru a extinde data de expirare, utilizatorul trebuie să cumpere orice serviciu contra cost de pe site-ul Zang.ro, să adauge bani în contul său ori să primească SOLi de la alt utilizator. Banii virtuali, primiţi de pe site-ul Zang.ro (pentru jocuri etc), nu vor extinde perioada de expirare. Utilizatorul poate vedea data de expirare pe pagina balantă cont.

Reguli şi condiţii ale aplicatiei OpenSocial

Adăugarea acestei opţiuni va oferi acces către informaţiile publice din profilul tău şi către lista ta de prieteni. Odată cu adăugarea unei aplicaţii în profilul tău, informaţiile publice din profilul tău vor fi împărtăşite prin intermediul aplicaţiei către moderatori şi prietenii tăi, care vor primi actualizările făcute de tine, şi oricărui alt vizitator sau utilizator al aplicaţiei indiferent dacă acel vizitator sau utilizator este înregistrat pe site-ul nostru sau pe alt site unde aplicaţia este afişată (în mod colectiv, "Recipient Data"). Prin "informaţiile publice din profil" înţelegem toate informaţiile care sunt disponibile în profilul tău care nu beneficiază de o setare privată care limitează accesul prietenilor prietenilor tăi, prietenilor tăi sau chiar ţie. Acestea includ conţinuturi ca poze şi videoclipuri etc.

Informaţii contact

Site-ul este administrat de: Rate Solutions OÜ (reg. nr. 10998212), Adresa: Pärnu str. 69, Tallinn, Estonia, 10134
Vă rugăm să trimiteți întrebări despre plaţile cu cardul la Suport Clienţi Carduri.
Puteţi trimite oricare alte intrebări la Zang.ro Suport clienţi