Informatii Zang.ro
Dragă utilizatorule,

Bine ai venit pe site-ul Zang.ro! Aici ai ocazia să interacționezi cu prietenii tăi, să descoperi lucruri noi, să-ți exprimi punctul de vedere și să vezi ce gândesc ceilalți despre tine, despre viață, despre lume.

Site-ul Zang.ro a fost înființat în septembrie 2007, iar o lună mai târziu și-a deschis porțile utilizatorilor săi. De atunci numărul acestora a crescut cu fiecare zi, astăzi ajungând la aproape 100.000 de utilizatori. Zang.ro aparține companiei estoniene Rate Solutions, o rețea socială de top în Europa, care oferă un cadru performant dezvoltării comunităților virtuale.

Așa cum sugerează și logo-ul acestui site, Zang.ro a fost realizat de oameni pentru oameni, oamenii din jurul tău, omul care îți seamănă și cu care ai ocazia să legi o prietenie. "Zang.ro este o rețea socială care îți oferă oportunitatea să comunici cu prietenii tăi, să cunoști oameni noi și să afli ce gândesc alți oameni despre tine".

Suntem conștienți că nefiind perfecți, nici lumea în care trăim, chiar virtuală fiind, nu e perfectă. Dar încercăm să salvăm ceea ce e bun și frumos în om, să construim împreună o comunitate în care fiecare să se simtă liber în a-și exprima trăirile, să se simtă în siguranță.

Zang.ro îți oferă oportunitatea de a interacționa cu ceilalți în diferite moduri. Ai posibilitatea de a-ți exprima gândurile într-un blog, de a posta poze, a primi comentarii la acestea și evaluări, de a purta o corespondență cu ceilalți utilizatori prin intermediul unui e-mail intern, de a realiza teste și a participa la sondaje, concursuri și alte activități pe care le poți organiza chiar tu.

Zang.ro este locul în care îți poți petrece timpul într-un mod plăcut alături de prieteni, relaționând cu aceștia pe forumuri, în cluburi sau vizitându-le profilul. Zang.ro îți oferă o gamă largă de servicii, inclusiv publicitare, pentru a-ți pune în valoare calitățile tale și a-ți crea o imagine atractivă pentru ceilalți.

Pentru mai multe informaţii cu privire la funcţionarea acestui site, te rugăm să citeşti Regulamentul, iar pentru eventuale nelămuriri, aruncă o privire aici. Dacă întâmpini vreo problemă, nu ezita să ne contactezi la Serviciul Clienţi al acestui site sau scrie direct la Webmaster.

În speranța că aceste informații ți-au fost de folos, echipa Zang.ro îți doreşte un timp cât mai frumos petrecut pe acest site alături de prietenii tăi!