Teste de compatibilitate

Citește mai mult despre testul de Compatibilitate pe această pagină. Aici sunt două liste - teste de compatibilitate - teste făcute de tine și teste făcute de alți utilizatori pentru a afla compatibilitatea cu tine.

Testele pe care le-ai făcut

Încă nu ți-ai făcut niciun test (sau toate rezultatele au fost șterse) astfel că lista compatibilităților este goală.

Testele făcute de alţi utilizatori

Niciun test activ despre tine, aşa că lista este goală.

Persoane din această lista (tu/alţii): 0/0

Manualul compatibilităţii

Testul de Compatibilitate este un instrument care dă posibilitatea de a măsura cât de bine te potrivești cu o persoană de sex opus. ;) Rezultatul arată potrivirea în procente și o explicație . Testul de compatibilitate este un mecanism științific care ia în considerare toți parametrii. Dar nu putem spune mai multe. ;)

Pentru a face testul de compatibilitate mergi la pagina testul de compatibilitate » și scrie numele utilizatorului cu care vrei să îți faci testul de personalitate.

Rezultatul va apărea aici iar cel mai tare lucru, va apărea și pe pagina de compatibilitate » a celuilalt utilizator. Poți să îl ștergi, astfel nu mai poți să îl vezi nici tu și nici celălalt utilizator.

Rezultatele se schimbă o dată pe zi așa că este nu are rost să îți calculezi potrivirea cu aceeași persoană de mai multe ori pe zi.