Faima

Faima - este indicatorul tău de popularitate. Acest indicator va fi vizibil la profilul fiecărui utilizator.

Faima

Cu cât te adaugă mai mulţi utilizatori în lista lor de prieteni, cu atât vei avea faima mai mare. Este bine dacă prietenii tăi sunt populari, deoarece atunci când te adaugă la prieteni, faima ta va creşte mai mult. Dacă adaugi prieteni care nu sunt populari, faima ta nu va creşte.

Aici esti tu
prietenii tăi
prietenii prietenilor

Cum îţi creşti faima?

În grafic este un utilizator care a fost adăugat ca prieten de către 3 utilizatori - 1, 2, 3. Nimeni nu l-a adăugat pe numărul 2 în lista lor de prieteni, deci acest utilizator nu îţi va creşte faima. Utilizatorul numărul 3 îţi va creşte cel mai mult faima deoarece mulți utilizatori l-au adăugat pe lista lor de prieteni.

Ce arată faima?


Faima arată cât de popular(ă) eşti în baza popularităţii prietenilor tăi.
Cu cât ai mai mulţi prieteni cu faima mare, cu atât mai mare este şi faima ta.

Îţi poţi compara faima ta cu cei mai populari utilizatori pe (pagina de statistici) sau cu faima prietenilor.

Cine este mai popular, tu sau prietenii tăi?

Cum îţi poţi creşte faima?


Nu te ajută cu nimic să îți faci conturi false și să te adaugi pe lista de prieteni. Motivul este simplu - conturile tale false "nu sunt populare". Doar utilizatorii adevărați care te întroduc pe tine în lista lor de prieteni pot să îți crească faima.


Indiciu!


Un mic indiciu: pentru a îţi creşte faima îţi poţi invita prietenii şi cunoscuţii să se alăture pe site. La început faima nu îţi va creşte, dar odată ce alţi utilizatori îi vor adăuga la prieteni pe cei pe care i-ai invitat, faima ta va creşte odată cu a lor. În plus, vei primi SOLi şi puncte bonus pentru fiecare persoană pe care o inviţi.

Îţi poţi invita prietenii de pe conturile tale de Yahoo!, Facebook, Hi5, Netlog, MSN, Gmail sau prin email. Dacă persoanele se înregistrează, vor fi adăugate automat la prietenii tăi. Poţi găsi toate aceste informaţii pe pagina de invitatii.