Puncte bonus

Punctele bonus sunt folosite peste tot pe site-ul Zang.ro. Poți să le câștigi ușor. Mai jos vei găsi detalii cu privire la cum poți câștiga sau folosi punctele bonus.

Suma Acţiune Descriere
+10 Cel puţin o logare pe zi Vei primi punctele bonus o singură dată pe zi, în fiecare dimineață (în cazul în care sunt mai multe logări în aceeași zi, vei primi tot 10 puncte bonus). 
+50 votare poze
votează poze »
Pentru a câștiga puncte bonus trebuie să votezi 50 poze. Poți să votezi poze dacă adresa ta de email este confirmată și dacă ai cel puțin o poză la profilul tău. Adaugă poze aici » 
+50 Răspunde la sondajul de pe prima pagină Un utilizator poate răspunde o singură dată şi doar la sondajele active 
+70 O evaluare cu SMS Punctele bonus se duc atât la cel care votează cât şi la cel care a fost votat  
-5 Trimiterea unei scrisori suplimentare prin sistemul de email Zang.ro (în cazul în care trimiţi mai mult de 100 pe zi) Primele 100 scrisori sunt gratuite; limita zilnică se va reseta a doua zi de dimineaţă 
-10 Dacă nu te-ai logat ieri, vei pierde puncte bonus. Punctele vor fi retrase din contul tău o singură dată pe zi, în fiecare dimineaţă. 
-20 Modificarea profilului (în cazul în care ai efectuat schimbari în profilul tău în ultimile 6 ore) O dată la 6 ore îţi poţi modifica profilul gratuit.  
-20 Îndepărtarea unui utilizator din lista de prieteni Ştergerea utilizatorilor din lista ta de prieteni » 
-80 Adăugarea sau schimbarea unei poze Adăugarea primei poze este gratuită 
-50
-100
Votare cu 1 sau 7 Numărul de puncte bonus - 50 sau 100 - depinde de tipul tău de evaluare obiectiv 
-500 Adăugarea unui club nou Creează un club »