Zang.ro este o rețea socială care îți oferă posibilitatea de a comunica cu prietenii tăi, de a cunoaște persoane noi și de a afla ce gândesc alți oameni despre tine. Pentru a folosi Zang.ro loghează-te sau înregistrează-te!

Blog bizonul

Basm pentru Neneko
  Promovează blogul
În toate drumurile mele sunt atent la mormanele de pietris ca sa găsesc pietre în forma de inima , așa cum am găsit și altădată .Citeşte mai multe »
Comentarii (5)  |  Punctaj: 33
Anunt matrimonial !
  Promovează blogul
"Broscoi cu suflet luminos si caldCiteşte mai multe »
Comentarii (14)  |  Punctaj: 54
My books !
  Promovează blogul
Am spus ca nu mai postez blog-uri aici dar nu ma lasa inima din cauza unor utilizatori care ii gasesc numai pe acest site .
Va rog sa urmariti de la minutul 4.00 !
Pe scurt , imi prezint cartile pe situri straine pentru ca in rominia ( cu r mic ) m-i s-au cerut mii de euro ca sa fie publicata !
Daca gasesc un editor strain care sa o publice o dau pe gratis ! N-am nevoie nici de drepturi de autor sau bani ci de recunoastere personala !

My BooksCiteşte mai multe »
Comentarii (6)  |  Punctaj: 58
Vitrina cu dulciuri
  Promovează blogul

Încă din copilărie mi-au plăcut dulciurile iar acum , la o vîrstă venerabilă , tot dependent de ele am rămas . Nu se poate să trec prin faţa unui magazin de dulciuri și să nu mă opresc la vitrină , mă apropii atît de mult încît nasul se lipeşte de geam întocmai ca al unui copil pofticios .

Privesc cu ochii măriți fiecare prăjitură în parte și îmi închipui gustul , aroma și parfumul ingredientelor . Stau un timp așa…Citeşte mai multe »
Comentarii (7)  |  Punctaj: 32
Amurg amar
  Promovează blogul

Zilele trecute mi-am revăzut iubirea neîmpărtășită și acest lucru m-a întors pe dos dar nu a fost doar atît , a mai fost ceva care mi-a pus capac . Acum , că m-am liniștit cît de cît , vreau să vă povestesc tot ce am trăit în cîteva ore .....

.....Am plecat de la servici după terminarea programului și în drum spre casăpiața a fost primul punct de oprire . Lista fiind mare , s-au umplut repede două sacoșe…Citeşte mai multe »
Comentarii (11)  |  Punctaj: 58
Zeiţa Lunii
  Promovează blogul

Note - Pictures belongs to: KAMW http://asasd93.blog.me/

Please promote this beautiful girl !

......M-a luat cu ea pe raza de lumină și am călătorit pînă la o căsuță ascunsă într-o pădure deasă . Am intrat și singura cameră ce alcătuia casa , era modestă , nu părea părăsita dar nici prea des folosită . Eu am rămas nemișcat lîngă ușă dar Zeița Lunii a început să se plimbe prin cameră de parcă ar fi verificat cevaCiteşte mai multe »
Comentarii (4)  |  Punctaj: 42
Povești întunecate
  Promovează blogul

Prolog

După ce am fost smuls atît de brutal de lingă iubita mea au urmat zile pline de disperare , de încercări repetate să intru din nou în lumea ei . Degeaba mă concentram sau încercam să alunec în vis pînă la ea , totul era înconjurat de bariere pe care nu le puteam învinge .

Într-un tîrziu , extenuat , am împarțit bucătile de suflet eurilor mele , ca să-și susțină lumile și măcar ei să fie fericiți iar eu m-am retras în lumea reală .

Eram golit de orice sentiment , rece și gol…Citeşte mai multe »
Comentarii (6)  |  Punctaj: 56
Crăiasa Ghețurilor
  Promovează blogul

A fost odată ca niciodată , că dacă nu ar fi fost nu s-ar fi povestit , undeva departe , la marginea pămîntului , acolo unde tărîmul oamenilor se unește cu tărîmul Zînelor , o pădure mare în care trăiau Zînele . Zi și noapte toate Zînele erau ocupate și aveau diverse treburi de făcut privind binele animalelor , insectelor , copacilor , florilor și a tot ce avea viață . Doar o singură Zînă , nu avea treabă decît 3 luni pe an și aceasta era Crăiasa Ghețurilor . Celelalte Zîne erau un pic invidioase pe ea pentru…Citeşte mai multe »
Comentarii (6)  |  Punctaj: 40
Stăpîna Lumilor
  Promovează blogul
Note :

Pictures belongs to: KAMW http://asasd93.blog.me/
Please promote this beautiful girl !

În cele din urmă m-am obișnuit ca visele să mă poarte în lumile create de mine . Adormeam cu gîndul la lumea în care vroiam să ajung și doar simțeam o alunecare lină și eram lîngă eul meu din poveste .

A fost greu să le explic că sunt doar niște personaje în lumi create dar au înțeles și au decis să continue să-și joace rolurile .

Meșterul Faur era fericit alături de fata umană și chiar dacă urma un război cu final incert , prefera să petreaca…Citeşte mai multe »
Comentarii (6)  |  Punctaj: 66
Dragonul și fata
  Promovează blogul

A fost o dată ca niciodată , cu mult timp în urmă , o fata care înțelegea graiul animalelor . Și cum umbla ea prin pădure după plante de leac , a început o furtună năprasnică . Norocul ei a fost că a zărit intrarea unei peșteri . A pătruns cu puțină teamă dar pentru că știa graiul animalelor , nu credea ca ar fi în pericol . S-a așezat lîngă intrare și a început să aștepte să se termine furtuna .

Deodată a auzit din…Citeşte mai multe »
Comentarii (16)  |  Punctaj: 79
1  2  3  ...  17  18  19  20  21  ...  36  37  38  [»]