Zang.ro este o rețea socială care îți oferă posibilitatea de a comunica cu prietenii tăi, de a cunoaște persoane noi și de a afla ce gândesc alți oameni despre tine. Pentru a folosi Zang.ro loghează-te sau înregistrează-te!
Blog observator
Draga Mosule
De mult nu ti-am mai scris o scrisoare,motive sunt, nu aveam cui si ce sa-i spun,stiind ca in seara asta umbli hai hui prin lume cocosat de sacul plin cu scrisori de la copii,tiptil iti strecor o scrisoare cu vina clara ca nu mai sunt copil. Copil fiind eram fara suflare traind misterul de care erai inconjurat.
Nu stiu daca ma mai tii minte, sunt mult schimbat, parul a mai cazut ce a mai ramas a albit, doar dupa ochi ma mai poti cunoaste, au ramas aceeasi iscoditori, vioi, melancolici .
Ce trebuie sa stii Mosule de cate ori prime-am cadouri gandul era spre tine, parca stiind ca e mana Mosului, stiam ca esti prietenul copiilor, ma amuzam privind privind chipurile celor care imi ofereau cadouri cautand asemanari cu Mosul si, chiar daca era mama, tata, bunicii ori rudele si , gaseam destule pre marea mea bucurie ca misterul era,il simte-am.
Mosule iti scriu acum cu rugamintea de a uita de mine, ai grija de toti copii ce te asteapta infrigurati de emotii, in tine isi pun sperante.
Mai stiu ca tu aduci daruri in tot timpul anului in anonimat insa acum de ziua ta, ei copii te asteapta mai mult ca niciodata!
Adultii poate dintr-o dorinta fara a fi neaparat egoista, iti scriu ca sa isi aminteasca de ei ,ca sa isi regaseasca copilaria,ca sa isi gaseasca iertarea, mai vor poate ca cineva le asculta pasurile.
Un singur lucru e sigur, de aceasta data copiii sunt cei care pot da o lectie adultilor, ei, numai ei cred in existenta ta si tocmai de aceea sunt deschisi sa te primeasca, iar tu stii cum sa le oferi darurile asteptate.
Cu speranta ca copii de astazi vor sti la randul cand vor fi adulti sa aminteasca mereu copiilor cei vor avea ca exista un, Mos Nicolaie !

Multumesc Mos Nicolae !Taguri:
mos

 
Îmi place
voturi pozitive: 11  |  voturi negative: 0

Adaugă un comentariu:

Sarbatori fericite drag prieten! Sunt sigura ca Mos Nicolae, nu te va uita nici pe tine..chiar daca ai parul alb!
#4, 26.12.2017 - 17:27
aurelya541 (64)
Te anunt ca imi pare rau ,ca nu vrei sa mai fii in randul persoanelor , care se bucura de venirea lui Mos Nicolae ! Ce daca esti adult, , Mos Nicolae, iti oferea totusi o surpriza...!
#3, 10.12.2017 - 22:17
dorel103 (49)
Sarbatori fericite moncher... incepand cu Mos Nicolae...
#2, 06.12.2017 - 16:43
viva (66)
La multi ani ,de sf Nicolae!
#1, 06.12.2017 - 12:52