Zang.ro este o rețea socială care îți oferă posibilitatea de a comunica cu prietenii tăi, de a cunoaște persoane noi și de a afla ce gândesc alți oameni despre tine. Pentru a folosi Zang.ro loghează-te sau înregistrează-te!
Blog bizonul
În toate drumurile mele sunt atent la mormanele de pietris ca sa găsesc pietre în forma de inima , așa cum am găsit și altădată .Astăzi am trecut tocmai pe lingă un astfel de munte de piatra de riu și printre ele , una mi-a atras atenția prin culoareInima mi-a stat în loc pentru ca am crezut ca am găsit un ou de dragon . Cu mare grija am dat pietrele la o parte sperind să fie întreg dar spre dezamagirea mea era doar o bucata de coaja .

Am întors-o , curios , pentru ca nu văzusem niciodată interiorul unui ou de dragon . Toate cărțile și manuscrisurile arătau doar exteriorul cojiiAm fost mulțumit și cu atât . Din ce citisem știam ca dacă deții un ou de dragon capeti mari puteri magice și char îmi doream acest lucru , ca sa pot trece de barierele lumilor și sa ajung la fata care semana cu Stapina Lumilor dar cu o bucata de coaja nu-mi puteam îndeplini decât un vis .

Am strâns coaja în mâna și am dus-o în dreptul inimi , am închis ochii și m-am gindit la o alta fata pe care îmi dorea sa o văd .

M-a cuprins o amețeala , ca atunci când treceam barierele lumilor dar a trecut foarte repede cea ce însemna ca ajunsesem . Deschizind încet ochii am văzut-o chiar lingă mine .


Ma privea curioasa nestiind cum aparusem lingă ea și cine eram dar după ce i-am amintit de scrisoarea pentru ea s-a liniștit .

Am început să ne plimbam pe aleile parcului discutind în engleza .

Cunostea puțin din aceasta limba , la fel ca și mine , dar a fost deajuns ca sa putem comunica . Citise scrisoarea , intelesese sensul dar nu știa cum sa reacționeze așa ca a preferat sa nu răspundă . Din curiozitate mi-a vizitat pagina , citise câteva din povești dar ii era greu sa inteleaga totul diferența culturala fiind foarte mare . Basmele cu Zine și alte asemenea povești scrise de mine nu își gaseau loc în lumea ei .

Pe neasteptate a început sa ploua și am fost nevoiți să ne adapostim sub un copac . Deși era un copac bătrân cu o coroana impresionantă tot se mai scurgeau picaturi de apa de pe frunze udindu-i parul și rochia subtire . Am scos pelerina de ploaie pe care o aveam în geanta și i-am pus-o tragindu-i și gluga peste cap . Am privit-o și am rostit amuzat :

- Acum semeni cu Scufita Albastră !

A lăsat capul într-o parte , cum facea de obicei când avea vreo nedumerire , a clipit de câteva ori din ochii ei mai dar și-a amintit povestea cu Scufita Roșie și mi-a spus zimbind :

- Nu , nu ! Sunt Regia Vampirilor și aceasta este mantia mea !

A tisnit alergind prin ploaia calda de vara cu pelerina filfind întocmai ca o mantie și strigind ...Sunt Regina Vampirilor....Sunt Regina Vampirilor !

S-a oprit la un moment dat , a stat așa , nemișcată un timp , doar privindu-ma și apoi a început da alerge către mine stigind :

-Uite ! Sunt Regina Vampirilor și chiar pot sa zbor !

Din fuga s-a aruncat către mine , plutind prin aer cu pelerina albastră fluturind în jurul ei . Am întins miinile sa o prind dar viteza ei a fost prea mare așa încât am simțit o izbitura puternica în piept ce m-a făcut să mă lovesc de trunchiul copacului.......

Când mi-am revenit , eram în acelasi loc în care gasisem coaja de ou de dragon , cu mâna la piept . Am desfăcut ușor pumnul și am văzut ca era plin cu un fel de nisip gri-verzui . Probabil visul a consumat puterea magică a cojii care s-a dezintegrat printr-o mica explozie ce mi-a scuturat tot corpul .

de Tonko Alexandru 
Îmi place
voturi pozitive: 12  |  voturi negative: 0

Adaugă un comentariu:

Superb!
#5, 24.10.2016 - 11:12
ierebfisoi (60)
daca stiam ce efecte are un ou de dragon , nu ma apucam de pescuit ci de vinatoare de oua ; poate ajungeam si la fostul primi-ministru dovedit infractor si-i furam oul .
#4, 17.10.2015 - 18:01
Lally (35)
pe facebook nu urmaresc prea multe. de obicei il folosesc pe post de canal de comunicare cu altii, dar ce se posteaza nu prea vad, pt ca intru cand sunt ”chemata” la apel
#3, 14.10.2015 - 20:24
steliana (68)
Frumos vis,sa mai scrii si alte vise.
#2, 14.10.2015 - 00:58
Aici nu ! Sa astept aproape 12 ore pentru aprobare !
14.10.2015 - 01:08
Lally (35)
sa scrii mai mult si pentru noi!
#1, 13.10.2015 - 19:03
Am pus prima oara pe FB ! Nu l-ai vazut acolo ?
14.10.2015 - 01:07