Zang.ro este o rețea socială care îți oferă posibilitatea de a comunica cu prietenii tăi, de a cunoaște persoane noi și de a afla ce gândesc alți oameni despre tine. Pentru a folosi Zang.ro loghează-te sau înregistrează-te!
Blog MichaelAdi
Vorbele dulci sunt usor de spus,lucruri dragute sunt usor de cumparat,dar oameni de treaba sunt greu de gasit.
Viata se termina cand tu incetezi sa visezi,speranta moare cand tu incetezi sa crezi,dragostea se termina cand tu incetezi sa mai tii la cineva,prietenia se sfarseste cand tu nu mai imparti,asa ca...imparte cu cine crezi ca iti este prieten,sa iubesti fara conditii,sa vorbesti fara intentii,sa daruiesti fara motive,sa tii la cineva fara explicatii...este inima adevaratei prietenii.


 
Îmi place
voturi pozitive: 4  |  voturi negative: 0

Adaugă un comentariu:

Draga prietene, ai perfecta dreptate!
#2, 15.07.2014 - 12:51
MichaelAdi (55)
VIATA,O CLIPA DE SPERANTA INTR-UN UNIVERS NEMARGINIT.
Dragi prieteni,aceasta viata a fiecaruia este frumoasa,depinde de noi cum procedam sa influentam clipele care trec,intr-un mod cit mai placut si interesant.Traiti clipa ca si cind este ultima zi din viata,fructificati la maxim timpul care se scurge ca si nisipul din clepsidra,vine o zi cind ne vom intreba cum am trait si ce am facut in aceasta viata,daca lasam ceva in urma trecerii noastre pe acest pamint,daca isi va amintii cineva de noi,facind fapte bune sau nu,lasind urmasi care sa ne calce pe urme,cu demnitate.Cu stima si respect pentru toti utilizatorii acestui site,MIHAI ADRIAN.
#1, 20.12.2012 - 12:41
 

Utilizator
offline
offline MichaelAdi (55)
România, Hunedoara, HunedoaraTaguri
fără taguri
Arhivă bloguri