Zang.ro este o rețea socială care îți oferă posibilitatea de a comunica cu prietenii tăi, de a cunoaște persoane noi și de a afla ce gândesc alți oameni despre tine. Pentru a folosi Zang.ro loghează-te sau înregistrează-te!
Blog dorimari
DRAGII MEI CETATENI DIN MINUNATA LUME A ZANGULUI,SI NU NUMAI,
NU SUNT CUNOSCUTA DESII FAC SI EU PARTE DIN ACEASTA COMUNITATE,DAR DIN CAUZA LIPSEI DE TIMP,DISPOZITIEI S.A.M.D.NU TREC PREA DES,SI M-AI MULT DIN CAUZA REZERVATETEI MELE .
NU REUSESC SA MA EXPRIM ASA CUM AS DORII,DE ACEEA AM SA SCRIU O POVESTE,CARE MA AJUTAT MULT,SI SPER DIN TOT SUFLETUL SA VA PLACA.

ATUNCI CAND AM ANCEPUT VIATA AM PLECAT AN MANA CU O VALIJOARA,PE MASURA CE ANII TRECEAU BAGAJUL MEU SA MARIT,PENTRU CA ERAU MULTE LUCRURI PE CARE LE ADUNASEM PE PARCURSUL ACESTUI DRUM CREZAND CA SUNT IMPORTANTE,LA UN MOMENT DAT AL DRUMULUI MEU AM ANTELES ANSA CA DEVENEA INSUPORTABIL SA DUC AN SPATE ATATEA LUCRURI,CANTAREAU FOARTE MULT. MI-AM DAT SEAMA CA POT ALEGE.
SA MA ASEZ LA MARGINEA DRUMULUI ASTEPTAND CA CINEVA SA MA AJUTE ,CEEA CE ERA DESTUL DE DIFICIL PENTRU CA TOTI CARE TRECEAU AVEAU SI ACESTIA LA RANDUL LOR PROPRIUL BAGAJ.RISCAM SA-MI PETREC TOT RESTUL VIETII ASTEPTAND,M-AM GANDIT CA POT DIMINUI GREUTATEA ELIMINAND CEEA CE NU-MI FOLOSEA.
DAR CE TREBUIA SA ARUNC?
AM ANCEPUT SA SCOT AN PRIMUL RAND TOTUL DIN ACEA VALIZA PENTRU A VEDEA CE SE ASCUNDE ACOLO ANAUNTRU.
PRIETENIE,IUBIRE,BUNAVOINTA,GENEROZITATE,BUCURIE ,SIMPATIE,SPERANTA.TOATE LUCRURI MINUNATE, SUFICIENT DAR CIUDAT ESTE FAPTUL CA ACESTE LUCRURI NU ERAU DELOC GRELE,ATUNCI AM CONTINUAT, ALTCEVA ,ACEL CEVA CE CANTAREA MAI MULTDECAT PUTEAM EU DUCE . FORTANDU-MASA SCOT AFARA,OF, AM GASIT MANIA,VAI CAT CANTARESTE,AU URMAT:
NEANTELEGERILE,TEAMA,PESIMISMUL,DESCURAJAREA APROAPE SA MA TRAGA AN JOS SI MA ANABUSEA AN IMENSUL SPATIU PE CARE AL OCUPA AN ACEA PARTE A VALIZEI,AM CONTINUAT SA SCOT AFARA CU TOATA PUTEREA CEVA CE ERA BINE ASCUNS AN VALIZA MEA,ERA UN ZAMBET CARE RAMASESE ASCUNS ANTR-UN COLTISOR PE FUNDUL VALIZEI.
SI AM SCOS UN ZAMBET SI ANCA UNUL SI UN ALTU SI IATA CA LA URMA A IESIT ACEL LUCRU MINUNAT DE CARE UITASEM DEFINITIV...ERA FERICIREA!!!
AM PUS DIN NOU MANA AN VALIZA SI AM ARUNCAT TRISTETEA CARE SE PUSESE CA O POVARA PE UMERII MEI,PUSESE STAPANIRE PE MINE,AM ANCEPUT SA PUN AN VALIZA RABDAREA CONSIDERAND CA VA FII NECESARA AM PUS PUTEREA,SPERANTA,CURAJUL,ECHILIBRUL,RESPONSABILITATEA,TOLERANTA,BUNA DISPOZITIE SI AM ARUNCAT ORICE FEL DE GRIJA,PREOCUPARE SI TOT CEEA CE CANTAREA ATAT DE GREU AN BAGAJUL MEU,ERA GATA PUTEAM PORNII DIN NOU LA DRUM,ANSA NU AM UITAT CA ACEASTA ACTIUNE TRBUIE FACUTA DE MAI MULTE ORI AN VIATA PENTRU CA DRUMUL PE CARE TREBUI SAL PARCURG ESTE FOARTE LUNG.
SPER CA NU V-AM PLICTISIT SI DACA DA MII DE SCUZE ,VA DORESC SA AVETI O VIATA FRUMOASA SI FARA ACEL BAGAJ INUTIL SI GREU DE DUS.


 
Îmi place
voturi pozitive: 9  |  voturi negative: 0

Adaugă un comentariu:

dorel103 (49)
#4, 23.03.2011 - 20:11
merci fain
24.03.2011 - 10:14
Felicitari pentru blog!
#3, 23.03.2011 - 15:55
multumesc
23.03.2011 - 16:00
sandy (37)
Frumos! iti doresc o viata frumoasa si usoara
#2, 23.03.2011 - 11:50
multumesc mult si tie la fel
23.03.2011 - 11:52
interesant si impresionant...imi place blogul tau...
astept sa mai scrii si altele...
sa ai o minunata zi, dorimari !

#1, 23.03.2011 - 11:22
multumesc mult ,sunt lucruri din viata mea numai ca chiar daca am aruncat atatea lucruri inutile,a mai ramas ceva ce e greu de alungat,rezervatetea,timiditate etc.
23.03.2011 - 11:32
 

Utilizator
offline
offline dorimari
Italia, Sicilia - Messina, Barcellona Pozzo di Gotto