Zang.ro este o rețea socială care îți oferă posibilitatea de a comunica cu prietenii tăi, de a cunoaște persoane noi și de a afla ce gândesc alți oameni despre tine. Pentru a folosi Zang.ro loghează-te sau înregistrează-te!

Cei mai buni bloggeri din ultimele 7 zile:

dholidej
Punctaj: 10
Blog »
lumi27
Punctaj: 7
Blog »
ZanyaNoir
Punctaj: 3
Blog »
magic-poet
Punctaj: 3
Blog »
Silvester
Punctaj: 1
Blog »

Bloguri de top

Cât de mult valorează viața

  Promovează blogul
Se spune că viața umană este sacră, cea mai apreciată, ceva pentru care nu există preț. Orice persoană are dreptul de a trăi și de a-și conduce propria viață așa cum consideră potrivit.

Pentru mine viața are valoare imensă, este foarte important să ai speranță, cu toate că uneori forțele mele sunt în scădere, încerc să fac tot posibilul pentru a rezista. Dacă aș avea o baghetă magică aș face să dispară războaiele, ura, rasismul și dezumanizarea.

Trăim realitatea în fiecare zi și adesea ne facem că nu vedem, auzi și nu ne dăm seama că tot ceea ce se întâmplă în…Citeşte mai multe »
lumi27: Cautand inspiratia
offline lumi27 (36)
Comentarii (0)  |  Punctaj: 0

Frica, dușmanul minții noastre

  Promovează blogul

Frica sau teama este o emoție caracterizată printr-o senzație intensă, de obicei neplăcută, provocată de percepția unui pericol, real sau presupus, prezent, viitor sau chiar trecut.

Sigur vă întrebați de ce am deschis tocmai acest subiect, ei bine, am făcut-o atât pentru mine cât și pentru voi. Trebuie să aflăm dacă frica ne este dușman sau aliat.

De ce ne este frică?
În ziua de azi avem multe temeri, care nu ne lasă să ducem o viață liniștită, teama de a suferi daune fizice, de a-ți pierde locul de muncă, de a fi părăsiți de cei dragi, etc. Frica a existat…Citeşte mai multe »
lumi27
offline lumi27 (36)
Comentarii (0)  |  Punctaj: 0

Fischer

  Promovează blogul
Potrivit ratingului FIDE Spassky, Fischer, Petrosian, Larsen și Taimanov au fost clasate în top 10 din 1970 până în 1972
1) Fischer-Petrosian 3-1 (1970)
2) Fischer-Taimanov 6-0 (1971)
3) Fischer-Larsen 6-0 (1971)
4) Fischer-Petrosian 6,5-2,5 (1971)
5) Fischer-Spassky 12, 5-8, 5 (1972)
Statisticile sunt toate - 34 de puncte din 46 jocuri (73.91% - o înfrângere din cauza contingentului - judecătorul acordat în 1972 fără lupte 1 parte din meciul cu Spassky în loc să ofere iluminarea potrivită în camera de joacă) care ar putea face un lucru similar pe Pământ? Carlsen, Kasparov? Nici o șansă.


Citeşte mai multe »
dholidej: 03.06.2018. 19;30
offline dholidej
Comentarii (2)  |  Punctaj: 10

O dorință imposibilă. Să îmi resetez trecutul.

  Promovează blogul
Este adevărat că atunci când se întâmplă ceva, ne oprim și ne gândim ce am putea face ca să nu repetam greșelile din trecut. Când ne maturizam înțelegem ce nu ar fi trebuit să face în anumite situații. Se spune că cel mai bun profesor pe care îl putem avea, este greșeala pe care tocmai am făcut-o, pentru că așa învățăm cu adevărat.

Uneori ma gândesc că, dacă as avea ocazia să mă întorc în timp aș schimba multe lucruri. Nu aș fi luat multe dintre deciziile pe care le-am luat, poate că n-aș fi făcut multe dintre lucrurile pe…Citeşte mai multe »
lumi27
offline lumi27 (36)
Comentarii (0)  |  Punctaj: 0

Izolarea: pedeapsa dublă pentru persoanele cu dizabilități

  Promovează blogul
Tendința persoanelor cu dizabilități au dificultăți în exprimarea sentimentelor și emoțiilor, apatie și evitarea contactului social.

Astăzi mă simt obligată să deschid acest subiect sensibil. Am avut ocazia să întâlnesc alte persoane cu dizabilități, cu probleme mai mult sau mai puțin grave decât ce am eu. Sunt adesea întrebată de acești oameni: de ce fac figurine din ipsos, sau x lucruri, că doar am un handicap și nu trebuie să trăiesc ca un om normal.

Acum mă întreb: Ce diferență există între mine și acel om numit normal?
Da, există o diferență între mine și el: poate să-și folosească brațele…Citeşte mai multe »
lumi27
offline lumi27 (36)
Comentarii (4)  |  Punctaj: 14

Cum să treci peste greșelile făcute

  Promovează blogul

Dacă ai făcut greșeli care îi rănesc pe ceilalți, este important să iți ceri scuze. Dacă nu iți ceri scuze, din jenă sau lipsă de voință, persoana rănită se va răzbuna împotriva ta. Începe să iți vezi greșelile ca o lecție de viață.

Fiecare dintre noi am comis greșeli, în fața familiei noastre, a prietenilor noștri, chiar și celor pe care nu-i cunoaștem. Întotdeauna am spus că nu există persoană care să nu facă niciodată greșeli, este uman să le facem. Cei care spun că sunt perfecți, de fapt ei sunt cei care comit cele mai multe. Eu una recunosc că…Citeşte mai multe »
lumi27
offline lumi27 (36)
Comentarii (2)  |  Punctaj: 10

Magia cuvintelor

  Promovează blogul

Am hotărât să scriu despre magia cuvintelor deoarece am simțit de propria piele efectul cuvintelor speciale, magice așa cum le numesc eu. Dacă nu știați, cuvintele au foarte multă putere.

Încercați să nu utilizați cuvinte rele și jignitoare. Unele dintre energiile rele ale acestor cuvinte vor rămâne cu noi și ne vor face să ne simțim „murdari”.

Este important de știut că oamenii care folosesc în mod sistematic cuvinte negative zi de zi precum („nu”, „nu pot”, „imposibil”, „poate”, „niciodată”), au probleme în a excela în viață.

În schimb cuvintele pozitive ne ajută să ne stabilim obiectivele. Fiecare cuvânt care iese din…Citeşte mai multe »
lumi27
offline lumi27 (36)
Comentarii (3)  |  Punctaj: 12

când mă-ntalnesc

  Promovează blogul

-----------------------------------------------------------------Citeşte mai multe »
magic-poet: Vianu...un...un ce? Ce o face pe Limpa?
offline magic-poet
Comentarii (3)  |  Punctaj: 19

Depresia. Să nu o lăsăm să ne invingă

  Promovează blogul
Depresia este cauzată de o schimbare bruscă, drastică din cauza unor boli, lipsa de bani, lipsa de afecțiune.

Depresia netratată ne face să nu mai fim comunicativi, să ne izolam, dar și diferite probleme de sănătate. Probleme cardiovasculare, pulmonare, afecțiuni tiroidiene, etc. Dacă am mai citi puțin... doar un pic. Până și Google are informații decente dacă știi cum să cauți. Motivele sunt acolo sus, la nivelul creierului, unde tot felul de chimicale își fac veacul. Este o boală, un dezechilibru hormonal, chimic, și nu tine cont de vârstă, situație financiară.

Mai grav e atunci când suferi de depresie și…


Citeşte mai multe »
lumi27
offline lumi27 (36)
Comentarii (3)  |  Punctaj: 10

Anunt important

  Promovează blogul
Am avut o eroare la concurs pentru care ne cerem scuze.

Citeşte mai multe »
Dana-Mana: cu catelul meu
offline Dana-Mana
Comentarii (0)  |  Punctaj: 4
1  2  3  ...  48  49  50  51  52  ...  98  99  100  [»]  [+10]