Liderii zilei

Ai un blog sau pur și simplu navighezi pe alte siteuri ?
Zang.Ro te face să fii mandru cu noua carte de vizită personalizată!
 Azi  Miercuri  Marţi  Luni  Duminică  Sâmbătă  Vineri   

Jackpotul de azi este de 0 puncte!

ElenaHusu (34) 31

Persoana zilei

Persoana zilei va fi un utilizator care a fost cel mai mult în topul graficului (sunt grafice separate pentru baieţi şi fete). Graficul se actualizează de 6 ori pe oră iar de fiecare dată persoană din topul graficului va obține o anumită sumă de puncte pentru scorul lui/ei zilnic.

Suma de puncte este egală cu numărul de utilizatori online în acel moment (poți să vezi numărul în partea de jos a primei pagini). Motivul este simplu - dacă sunt mulți utilizatori atunci graficul se schimbă mai repede și primul loc este cel mai valoros. Graficul zilei se schimbă de asemenea de 6 ori pe zi, ultimele puncte vor fi adăugate în jurul orei 23:53.

La începutul unei noi zile utilizatorul care a obținut cel mai mare scor în timpul zilei trecute și a fost persoana zilei, va obține un jackpot. O anumită sumă de puncte este adăugată în contul lui/ei. Cantitatea jackpot-ului se va mari în timpul zilei și creșterea sa este vizibilă pe site în timp real. NB! Doar o singură persoană va primi punctele - cea care este persoana zilei și se află în topul graficului la 23:59.

Liderul regiunii

Liderul regiunii este un utilizator din locația ta care are cea mai mare medie de vot la poză. Aceleași reguli se aplică atât la liderul regiunii cât și la TOP (inclusiv limitele). Poți să vezi de asemenea, cine este lider în altă regiune - alegerea regiunilor este disponibilă lângă poza liderului.

 
Liderul regiunii tale
Se încarcă...
Jackpot
Topul zilei:
ElenaHusu (34) 31
 vezi mai mult »

Jackpot-ul zilei este 0 puncte.
Liderii în ultimele 6 zile:
Miercuri ElenaHusu 1
Marţi ElenaHusu 2
Luni ElenaHusu 3
Duminică ElenaHusu 2
Sâmbătă ElenaHusu 2
Vineri viva 2